Erzurum Klima Servisi



Erzurum klima servisi, sektörünün öncü konumda olan bir firmadır. Klimaların montajından tamir ve bakım faaliyetlerine kadar her alanda hizmet vermektedir. Firmamız işlem yapılan cihazların 1 yıl boyunca malzeme ve işçiliğini garanti etmektedir.

Servis merkezimize ihtiyaç duyduğunuz anda ulaşarak cihaz arızalarınızın süratle tamir edilmesini sağlayabilirsiniz. En avantajlı fiyat tekliflerini müşterilerine sunan Erzurum klima servisi ile sorunsuz ve kaliteli hizmeti bir arada alabilirsiniz.

Bütçe dostu fiyat tekliflerinin yanında müşteri memnuniyetini ön planda tutan firmamız ile iletişime geçerek klima servisi imkânından yararlanabilirsiniz. Müşterilerimizin her ihtiyaç duyduğunda ulaşılabilir olmak adına 7/24 hizmet vermekteyiz. Gezici araçlarımız ile iletişim kurarak size en yakın olan mobil müdahale ekibimize ulaşabilirsiniz.

Firmamızdan alacağınız klima bakım hizmetinden memnun kalacağınıza emin olabilirsiniz. Cihazınızda oluşan sorunlara uzman ekibimizce müdahale edilerek gerekli çözüm kısa sürede sağlanacaktır. 

Sıkça Sorulan Sorular

Kombi Kullanmanın Getirdiği avantajlar nelerdir?

  • Bireysel ısınma özgürlüğü sağlar.
  • Kullandığınız kadar yakar ve ödersiniz.
  • Ayrıca sıcak kullanım suyu konforu sağlar.

Sıcak su için ayrı bir cihaz (şothen, termosifon, boyler v_s_) Kullanılmasına gerek yoktur. Ülkemizde ne tür kombiler satılmaktadır? Ülkemizde satılan kombi cihazlar için birçok farklı seçenek bulunmaktadır. (17,000 - 20,000 - 24,000 - 26,000 - 30,000' lik, bacalı, hermetik, yoğuşmalı gibi)

Kombileri bir birinden ayıran özellikler nelerdir?

Sayısallaştırılmış ve modüle edilmiş cihazlar ve donma önleme özellikleri gibi çeşitli özellikler, bir cihaz seçerken dikkate alınması gereken bazı noktalardır. Tüm kombiler teknik olarak birbirine yakındır. Kalite ayrıntıda gizlidir.

Kombi satın alacağımız zaman nelere dikkat etmemiz gerekiyor?

Bir ürün satın almadan önce, ürün hakkında yeterli bilgi alarak başlamak iyi bir fikirdir. Teknik kadromuzdan ilgi çekici noktalar hakkında bilgi almak için seçtiğiniz markanın ısınması, sem kalitesi, tüketimi gibi konularda bilgi almanız gerekmektedir. Kombi satın almadan önce ev ihtiyaçlarınızı, yalıtımınızı, ısı kaybına neden olabilecek faktörleri ve kombinizin performansını etkileyen diğer faktörleri dikkatlice belirlemeniz gerekir.

Kombi satın almadan önce servis araştırması yapılmalımıdır?

Bu en önemli konu. Satın aldığınız kombi, satış sonrası yarı servis için yeterlidir. Unutulmamalıdır ki önemli olan ürünün markası değil, ürünün başlangıcından itibaren servis kalitesidir. Satın aldığınız kombi markası ne olursa olsun montajdan sonraki ilk aşama servis aşamasıdır. Teknik servis evinize geldiğinde kaliteyi yaşarsınız ve o andan itibaren kombinizin kalitesi konuşur. Kalite, çok fazla reklam anlamına gelmez.

Kombi Kullanımında Nelere Dikkat Edilmelidir?

  • Kombi, teknik bilgi ve tecrübe gerektiren bir cihazdır. Evde kullandığınız doğalgazlı ekipmana müdahale etmeyin.
  • Kombide bir şeyler ters giderse, lütfen önce kullanım kılavuzunu dikkatlice okuyunuz.
  • Genellikle tüm cihazlarda bir arıza uyarı ışığı bulunur. Uyarı ışığı yandığında bunu her zaman okuyup öğrenmelisiniz. Bu durumda arıza uyarı lambası yanar.
  • Gaz olmadığında, arıza ikaz lambası yanar, kombi ateşleme sistemi çalışmaz ve kombinin iyonizasyon çubuğu yanmaz.
  • Bazı kombilerde arıza ikaz lambası dijital gösterge veya LED lamba ile değiştirilmiştir.
  • Bu cihazlar ile cihazda meydana gelen arızayı lamba diyagramından anlayabilirsiniz.
  • Kombilerle ilgili herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle veya bölgenizdeki bir servisle iletişime geçin.
  • Teknik destek ve hizmet sağlamak için teknik hizmetler olduğunu unutmayın.

Kombinin Çalışması için Gerekli olan şeyler nelerdir?

  • Kombi çalışmasına uygun montajlı elektrik alanı.
  • Kombi doğru yere kurulur ve kombinin elektrik bağlantısı yapılır.
  • Doğalgaz ile kullanıldığında, doğalgaz tesisi bölgenizdeki gaz dağıtıcısı tarafından yetkilendirilmiş bir doğalgaz yüklenicisi tarafından kurulacaktır. Isıtılan odada tesisat ve radyatör bağlantıları yapılır. Tesis içerisine 1.5 bar su basılmaktadır. Doğalgaz ile kullanıldığında, kombinin dairedeki doğalgaz bağlantısı bulunduğunuz bölgedeki gaz dağıtıcısı tarafından kontrol edilecek ve onaylanacaktır.
  • Kombiyi Ipg (tüp) ile çalıştırmak istiyorsanız, kombinin montajı, bağlantısı, su temini ve kombinin elektrik bağlantısını yaptıktan sonra sertifika hizmetine başvurmanız ve Ipg kombinasyonunu kullanacağınızı bildirmeniz gerekmektedir.
  • Kombinin soğuk su girişinde ayrıca bir küresel vana gereklidir. Bilinçli tüketiciler tavsiye ile hareket etmemelidir. Size binlerce lira veren ve evinize takılan cihazlar ileride sizin için sorun yaratabilir.

Kombiyi 24 saat açık tutmak zararlı mıdır?

Kombinin 24 saat açık bırakılmasında herhangi bir sakınca yoktur.

Kombimi kısa süre için kapatıp tekrar açarsam daha fazla mı yakıt harcar?

Evin içi 22 derecelik konforlu bir ortam haline geldi. Kombiyi kapatırsanız tekrar 22 dereceye ulaşmak için daha fazla yakıta ihtiyacınız olacaktır. Bu nedenle Kombiyi kapatmadan düşük seviyede kullanılması tavsiye edilir.

Kombi bakımı gerekli midir?

Tabii ki, her yıl kış sezonu gelmeden önce kombiyi elden geçirmeniz gerekiyor. Bakım, iyi performans ve sorunsuz bir kış mevsimi demektir.

Erzurum Kombi Servisi
Petek temizliği ay, yıl, mevsim ayırmaksızın arzu ettiğiniz zaman yapılabilmektedir. Fakat yaz aylarında peteklerinizi kullanmadığınız için yaptırmanız sizin için daha avantajlı olacak, kış mevsimine hazırlıklı girmenizi sağlayacaktır.
Petek temizletmenin en büyük avantajı yarattığı yakıt tasarrufudur. Profesyonel bir temizlemeden sonra ısı %40 daha fazla artarken, fatura miktarının ise düştüğü gözlemlenmiştir.
Petek temizliği için kesinlikle kalorifer ve petekleriniz sökülmez. Bu iş için hazırlanmış olan makina ve kimyasalları kullanılır. 4-5 peteklik bir evin temizleme işlemi 1 - 1,5 saat kadar sürmektedir.
Erzurum kombi bakımı bünyesinde yapılan işlemlerle ilgili ayrıntılı bilgiyi sitemizde bulabilirsiniz. Aynı zamanda tam teferruatlı kombi bakım işleminin nasıl yapıldığı ile ilgili video anlatım da bulabilirsiniz. Kombi bakım işlemi profesyonel bir ekip marifeti ile yaptırılmalıdır.
Kombi bakımı, kombi servisleri tarafından üzerinde durulan konuların başında gelir. Kış döneminde doğalgaz faturaları herkesin korkulu rüyasıdır. Bu dönemde hem yüksek fatura ödememek adına hem de kombinizin uzun ömürlü olması için kombi bakımı yaptırmanız gerekir. Kombinin sağlıklı şekilde çalışması için yapılan tüm bakım onarım faaliyetlerine kombi bakımı adı verilir.